Nilfisk BLUE Nilfisk GREY Nilfisk IVS VIPER DEMATisztítószerek

VIPER

VIPER termékkategóriák


A VIPER professzionális tisztítóberendezéseket kínál, amely a vevőknek a következő előnyöket rejti:

  • Egyszerű használat, nincs szükség betanulásra, ami költségcsökkentést jelent
  • Robusztus és megbízható termék, ami hosszú élettartamot jelent valamint mindig használatra kész
  • Egyszerű szervizelhetőség alacsony karbantartási költséget jelent az ügyfelek számára
  • A legjobb "Ár/Érték" arány a szegmensében


Felületszárítók

A WT3SPD típusú felületszárító egy 3 fokozató ventillátorral felszerelt gép, különböző padlótípusok gyors száradásának elérése érdekében. A felületszárító használatával a padló rendkívül gyorsan szárad. Ez növeli a termelékenységet és csökkenti a száradási időt, hogy mihamarabb használatba vehessük a felületet. A felhasználó a ventilátor 3 különböző forgási sebessége közül választhat. Alapfelszereltségként fogantyúval és kerék készlettel érkezik, az egyszerű mozgathatóság érdekében.


Polírozógépek

A VIPER DR 1500 H egy ultramagas sebességű (UltraHighSpeed) padlófényező arra tervezve, hogy nagy felületeket tudjunk kezelni a lehető legalacsonyabb karbantartási költségek mellett. Használható keménypadló felületek hosszantartó fényességének elérésére. Egyszerűen és könnyen használható, robosztus, megbízható és szerviz barát. Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően keménypadló felületek spray tisztítása rendkívül egyszerű. Ideális keménypadlók hosszantartó fényességének kialakítására, valamint megfelelő választás közepes nehézségű polírozási és karbantartási feladatok rendkívül termelékenyen történő elvégzésére.


Porszívók általános használatra

A VIPER GVD 10 egy egyszerű és robosztus, általános rendeltetésű porszívó optimális szívóerővel. Egy porszívó, ami ergonomikus kialakítású és egyszerűen szervizelhető. Nagy porzsák kapacitás és alacsony zajszint jellemzi. Alapfelszereltségként a következő kiegészítőkkel érkezik: kárpitfej, résszívó, és poroló kefe (kerek).
A VIPER SMARTNESS DV-10 egy egyszerű és robosztus, általános rendeltetésű porszívó optimális szívóerővel. Egy porszívó, ami ergonomikus kialakítású és egyszerűen szervizelhető. Nagy porzsák kapacitás és alacsony zajszint jellemzi. A gép használatra kész.
A VIPER SD 18 egy szuper csendes száraz porszívó. A gép robosztus és nagy szívóerővel rendelkezik. Egy berendezés ergonomikus kialakítással és egyszerű szervizeléssel. Nagy porzsák kapacitás és alacsony zajszint jellemzi. Alapfelszerelésként a következő kiegészítőkkel szállítjuk: papír porzsák, kárpitfej, résszívó és porolókefe (kerek).


Száraz-nedves felszívású porszívók

A VIPER GV sorozat egy professzionális száraz/nedves porszívó család. Egyszerűen használhatóak, robosztusak és optimális szívóerővel rendelkeznek. Minden VIPER GV modell használatra kész. A GV 25 és GV 35 részegységekből felépülő dizájnúak mindössze csak a tartály kapacitásukban különböznek. Könnyen észrevehetjük, hogy a tartály megtelt vízzel, ugyanis áttetsző anyagból készültek. A GV 702 leeresztő csővel egybeépített, így az ürítéshez nem kell eltávolítanunk a motorfejet. Az úszókosár jól hozzáférhető tisztításhoz és karbantartáshoz.


Padlótisztító automaták

- Kisméretű padlótisztítók

A FANG 18C egy kompakt gyalogkíséretű padlótisztító 230 V-os üzemmóddal. Jól egyensúlyozott, attraktív dizájn. Könnyű és egyszerű használat jellemzi. Teljesen felszerelve érkezik, azonnal használható. Ezzel a kompakt padlótisztítóval egy menetben egyszerűen tisztíthatjuk meg padlóinkat. Mivel a gép szervizbarát a gép minden alkatrésze jól hozzáférhető és könnyen karbantartható. A 30 kg-os nagy kefenyomással a padló egyszerűen tisztítható. A berendezés padhajtóval felszívó gumival és 25 méter elektromos kábellel érkezik.

- Közepes méretű padlótisztítók

A VIPER FANG 20 és 20 T közepes méretű gyalogkíséretű padlótisztítók. A platform dizájn révén vonzó ár/érték arányban ajánlhatjuk ezeket a gépeket. Egyszerűen és könnyen kezelhetőek. A VIPER közepes méretű gyalogkíséretű padlótisztítók robosztusak (fröccsöntött házzal), megbízhatóak és szervizbarátok. Az ergonomikus tervezésnek köszönhetően a padló mindenhonnan jól látható. Választhat kefe-/padhajtás (FANG 20) vagy önálló kerékhajtás között (FANG 20T.) Ez a platform beépített töltővel érkezik alapfelszerelésként.

- Nagyméretű padlótisztítók

A VIPER FANG 24T/26T/28T nagyméretű gyalogkíséretű padlótisztítók. A platform dizájn révén vonzó ár/érték arányban ajánlhatjuk ezeket a gépeket. Egyszerűen és könnyen kezelhetőek. A VIPER nagyméretű gyalogkíséretű padlótisztítók robosztusak (fröccsöntött házzal), megbízhatóak és szervizbarátok. Az ergonomikus tervezésnek köszönhetően a padló mindenhonnan jól látható. Minden gép változtatható sebességű, önálló kerékhajtással rendelkezik. A kefe-/padnyomás egyszerűen változtatható és minden padló könnyedén megtisztítható.


Egytárcsás súrológépek

- Alacsony fordulatszámú egytárcsás gépek

A VIPER VE 18 P egy alacsonysebességű egytárcsás súroló különböző tisztítási feladatok ellátásához. A platform dizájnnak köszönhetően ezeket a VE gépeket vonzó ár/érték aránnyal kínálhatjuk. Könnyen és egyszerűen használható kezelő felület jellemzi, robosztus, megbízható és szervizbarát. Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően a súrolás, és a kemény felületek permetező tisztítása egyszerű.
A VIPER VE 17 a sorozat azon egytárcsás súrolója, mely szinten minden súrolási feladat ellátására tervezve. Az egytárcsás súroló programunknak köszönhetően ezeket a VE gépeket nagyon vonzó ár/érték arányban ajánljuk. Egyszerű és könnyű használat jellemzi, robosztus, megbízható és szervizbarát. Az ergonomikus tervezésnek köszönhetően egyszerűen súrolhatunk, vagy végezhetünk permetező tisztítást keménypadló felületeinken.
A VIPER VE 15 P egy nagyteljesítményű alacsony fordulatú egytárcsás súroló különböző tisztítási feladatok elvégzéséhez. Az egytárcsás súroló programunknak köszönhetően ezeket a VE gépeket nagyon vonzó ár/érték arányban ajánljuk. Egyszerű és könnyű használat jellemzi, robosztus, megbízható és szervizbarát. Az ergonomikus tervezésnek köszönhetően egyszerűen súrolhatunk, vagy végezhetünk permetező tisztítást keménypadló felületeinken.
A VIPER VE 13 P egy alacsony fordulatú egytárcsás súroló az egyszerű tisztítási feladatok ellátására tervezve. Az egytárcsás súroló programunknak köszönhetően ezeket a VE gépeket nagyon vonzó ár/érték arányban ajánljuk. Egyszerű és könnyű használat jellemzi, robosztus, megbízható, tartós és szervizbarát. Az ergonomikus tervezésnek köszönhetően egyszerűen súrolhatunk, vagy végezhetünk permetező tisztítást keménypadló felületeinken.

- Kétfokozatú egytárcsás gépek

A VIPER VE 17 sorozat több feladatra is felhasználható kettős sebességű egytárcsás súroló különböző tisztítási feladatok ellátására tervezve. Súroláshoz, permetező tisztításhoz és polírozáshoz. A platform dizájnnak köszönhetően ezeket a VE gépeket vonzó ár/érték aránnyal kínálhatjuk. A VIPER VE egytárcsás súroló robosztus, megbízható és szervizbarát. Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően a súrolás, és a kemény felületek permetező tisztítása egyszerű.

 

Aktuális akcióink
Központi porszívók
Supreme 100 A Supreme család legkisebb, ám annál hatékonyabb központi porszívója. 100-150 négyzetméteres lakásokhoz javasolt.
Supreme 150 A NILFISK Supreme 150 típusú központi porszívó 150-250 négyzetméterre ideális.
Supreme 250 Központi porszívó 250-400 négyzetméterre.
Supreme LCD 400-tól 600 négyzetméterig, LCD kijelzővel a pontos tájékoztatás érdekében.