Nilfisk BLUE Nilfisk GREY Nilfisk IVS VIPER DEMATisztítószerek

Nilfisk BLUE

Nilfisk BLUE termékkategóriák

Mobil, hidegvizes magasnyomású tisztítóberendezések
A mobil, hidegvizes magasnyomású tisztítóberendezések kimagasló teljesítményűek, verhetetlen ergonómiával és alacsony zajszinttel rendelkeznek. A gépek alacsony üzemeltetési költséggel működtethetők, hosszú élettartamúak. Felhasználási terület főként a mezőgazdaság, építőipar, nehézipar, kommunális intézmények.

Mobil, melegvizes magasnyomású tisztítóberendezések
A mobil, melegvizes magasnyomású tisztítóberendezések főbb tulajdonságai: a jó megjelenési forma, az EcoPower kazánnak köszönhetően alacsony füstgáz kibocsátási érték és takarékos üzemeltetési költség, könnyű kezelhetőség, erőteljesség, tartósság és magas tisztítási hatékonyság. Felhasználási terület főként az autószervizek, ipar, mezőgazdaság, szállítmányozók, tömegközlekedési vállalatok.

Robbanómotoros kivitelű gépek
A robbanómotoros kivitelű gépeink benzin/dízel üzemeltetésűek azokra a területekre, ahol nincs elektromos hálózat.

Telepített magasnyomású mosóberendezések
Hideg- és melegvizes telepített magasnyomású mosóberendezéseket különböző alkalmazási területekre (például élelmiszeripar, állattenyésztés, autómosók stb.) ajánljuk, egyénre szabott kivitelezéssel, magasnyomású csőhálózattal, egyéb opciókkal.

Extra magasnyomású mosók
Az extra magasnyomású mosók 350-800 bar közötti teljesítménnyel, erőteljes és költséghatékony tisztítást kínálnak a professzionális felhasználók részére, legyen szó akár festék, rozsda, graffiti eltávolításról a fém- vagy betonfelületekről.

Ipari porszívók, kárpittisztítók és gőztisztítók

Kisipari porszívók
A kisipari porszívók hatékony és könnyen kezelhető gépek, nagy munkakapacitás, alacsony zajszint és nagy teljesítmény jellemzi őket. Főként takarítócégek, hotelek, üzletek, irodák igényeinek megfelelően szakaszos üzemeltetésre fejlesztették ki.

Egyfázisú száraz-nedves porszívók
Az egyfázisú száraz-nedves porszívók ergonomikus tervezésűek, alacsony zajszinttel, nagy teljesítménnyel, erőteljes felszívással, automata vagy félautomata szűrőtisztító rendszerrel rendelkeznek. Felhasználási terület főként az ipar, építőipar, mezőgazdaság, takarító vállalkozások.

Háromfázisú száraz-nedves porszívók
A háromfázisú száraz-nedves porszívók erős és megbízható gépek, nagy teljesítménnyel a nehéz ipari tisztítási feladatok ellátására. Felhasználási terület főként a gépipar, kerámiaipar, élelmiszeripar, vegyipar.

Önkiszolgáló telepített porszívók
Az önkiszolgáló telepített porszívók modern, sokoldalú és jól megtervezett, pénzérmével működő, egy vagy két kiszolgálóhelyes kivitelű berendezések, nagy teljesítmény és könnyű használat jellemzi.

Egészségügyi és biztonsági porszívók
Az egészségügyi és biztonsági porszívók főbb jellemzői: erős konstrukció, csendes üzemű, egyszerű használat, biztonságos, hatékony, nagyteljesítményű munkavégzés. Felhasználási terület főként a vegyipar, műanyagipar, fémipar, papír- és textilipar, építőipar.

Ipari kárpittisztítók
Az ipari kárpittisztítók könnyen kezelhetők, robosztus, erős berendezések az általános tisztítási feladatokhoz. Felhasználási terület főként a hotelek, vendégházak, autómosók, intézmények.

Padozattisztító berendezések

Gyalogkíséretű padlótisztítók
A gyalogkíséretű padlótisztító gépeket gyors és hatékony munkavégzés, alacsony üzemeltetési költség jellemzi. Ideálisan használható közepes felületek pl. raktárak, gyártócsarnokok, éttermek, autószervizek, autószalonok, élelmiszerüzletek, kórházak, hotelek stb. napi takarítására.

Vezetőüléses padlótisztítók
A vezetőüléses padlótisztító berendezések főbb tulajdonságai: nagy teljesítmény, csendes és környezetbarát üzemmód, gyors munka, nagy felszívóerő, csík- és foltmentes takarítás. Nagyobb területek tisztítására ajánljuk, pl. raktárak, ipari létesítmények, sportcsarnokok, szupermarketek.

Seprőgépek

Gyalogkíséretű seprőgépek
A gyalogkíséretű seprőgépek a leghatékonyabb megoldást kínálják a kül- vagy beltéri, kis vagy közepes területek pormentes seprésére. Egyszerűen kezelhetők és karbantarthatók. Jól használhatók szervizállomások, parkolók, üzemcsarnokok vagy raktárak sepréséhez.

Vezetőüléses seprőgépek
A vezetőüléses seprőgépeknél a minőséget, tartósságot és megbízható teljesítményt egyesítették az innovatív megjelenéssel. Nagy felületek komfortos sepréséhez tervezték, legyen az szilárd felületű burkolat vagy padlószőnyeg. Felhasználási terület főként a parkolóházak, bevásárló központok, sportcentrumok, ipari csarnokok, közterületek.

Egytárcsás súrolók
Az egytárcsás súrolók sokoldalúan alkalmazhatók az alaptisztítástól a felületkezelésig. A felület lehet beton, kerámia, PVC vagy fa is.

Aktuális akcióink
Központi porszívók
Supreme 100 A Supreme család legkisebb, ám annál hatékonyabb központi porszívója. 100-150 négyzetméteres lakásokhoz javasolt.
Supreme 150 A NILFISK Supreme 150 típusú központi porszívó 150-250 négyzetméterre ideális.
Supreme 250 Központi porszívó 250-400 négyzetméterre.
Supreme LCD 400-tól 600 négyzetméterig, LCD kijelzővel a pontos tájékoztatás érdekében.