Maxter Clean Kft.: Nilfisk-ALTO Ipari tisztítóberendezések értékesítése, szervize, tisztítószerek forgalmazása.
H-4150 Püspökladány, Katona József u. 34.
Telefon/Fax: +36/54 452-863 - Mobil: +36/30 9782-315 - E-mail: maxterclean@t-online.hu

maxter.hu / Cégbemutató

 

Maxter Clean KftA MAXTER CLEAN Kereskedelmi és Szolgáltató KFT. a Nilfisk gépek hivatalos márkakereskedése és szakszervize.
Cégünk 2001 óta teljes körű megoldást kínál a takarítással, tisztítással kapcsolatos problémákra.


Az általunk forgalmazott és szervizelt gépek világszerte évtizedek óta ismertek, kiváló minőségűek, megbízhatóak, egyszerűen kezelhetőek és célszerű használat, megfelelő karbantartás, szerviz igénybevételével igen hosszú élettartamúak.
Vállalkozásunk széles termékskálával várja partnereit.
nilfisk_alto_markakereskede.png
Az ipari területen alkalmazási területtől függően, igény szerint választhatnak partnereink a különféle teljesítményű kategóriás berendezések közül: professzionális hideg- és melegvizes, mobil- és telepített magasnyomású tisztítóberendezések, száraz-nedves por- és vízfelszívók, kézi-, gyalogkísérős és vezetőüléses seprőgépek valamint padlótisztító berendezések.

Vállaljuk nagy létesítményekben (pl. gyárak, raktárak, üzemek) az ottani igényeknek megfelelő központi takarítórendszer megtervezését és kivitelezését, valamint a háztartás mindennapi takarítását megkönnyítő központi porszívórendszer kiépítését.

A teljes körű szervizelés mellett az általunk forgalmazott berendezésekhez alkatrészeket és tartozékokat, valamint környezetbarát tisztító- és ápolószereket is értékesítünk.

A közel két évtizedes tapasztalatra építkező vállalkozásunk célja a jövőben is, hogy minőségi termékek forgalmazásával, egyenletes, magas szolgáltatási színvonal nyújtásával a már meglévő és leendő vásárlóink, partnereink bizalmát elnyerjük, és hosszú távon megtartsuk!

Ha kiváló minőségű, könnyű használatú, hosszú élettartamú gépekkel gyorsabb és hatékonyabb eredményt kíván elérni a tisztítás-takarítás terén, akkor keresse vevőorientált cégünket, ingyenes szakmai tanácsadással és ingyenes, kötelezettségmentes gépbemutatóval várjuk ügyfeleinket!

Aktuális akcióink
Központi porszívók
Supreme 100 A Supreme család legkisebb, ám annál hatékonyabb központi porszívója. 100-150 négyzetméteres lakásokhoz javasolt.
Supreme 150 A NILFISK Supreme 150 típusú központi porszívó 150-250 négyzetméterre ideális.
Supreme 250 Központi porszívó 250-400 négyzetméterre.
Supreme LCD 400-tól 600 négyzetméterig, LCD kijelzővel a pontos tájékoztatás érdekében.